Home
Powered by Propulsion
LEAD GENERATIE
LEAD DISTRIBUTIE
AFSPRAKEN PLANNER
DATAVERRIJKING
EN NOG VEEL MEER!

Propulsion Sales Centre Software als de motor van uw succes

Wanneer u zelf de kennis en ervaring in huis heeft om uw doelmarkt te bewerken, laat de Propulsion Sales Centre Software dan de motor van uw succes zijn. Onze software is specifiek voor de B2B markt ontwikkeld, en stelt gebruikers in staat deze markt beter te benaderen dan voor de B2C markt gemaakte alternatieven. Zo houdt onze software rekening met bedrijfsstructuren, zodat holding en vestingen van elkaar kunnen worden onderscheiden. Bovendien bouwt u met onze software met ieder contactmoment de profielen van uw contactpersonen op, waardoor u steeds beter kunt inspelen op hun behoeften en intenties. Zo ontstaat er overzicht en duidelijkheid, die u helpt bij het beter bewerken van uw doelmarkt.

Krachtige combinatie

De Propulsion Sales Centre Software stelt u in staat snel en effectief te starten met het benaderen van uw doelmarkt. De sofware is combineerbaar met Marketing Automation software, en kan dienst doen als aanvulling op CRM software. Uiteraard helpen wij u met uw eerste campagne inrichting en zorgen we ervoor dat alles goed is ingesteld. Zo kunt u direct van start met het brengen van regelmaat in uw New Business generatie. Ook kunt u altijd op ons rekenen als het gaat om tweedelijns support en assistentie bij het verder verbeteren van uw campagne.

Propulsion_B2B-Sales-Centre-Software_760x760_Tools

Heldere rapportages & Realtime dashboard

Per individueel contactpersoon een volledige online en offline contacthistorie

Biedt de mogelijkheid campagnes direct bij te sturen

Houdt rekening met multi-level indeling van bedrijven

MSR Consulting Group gebruikt Propulsion Lead Distributie Software voor autodealers​

In 2010 benaderde MSR Consulting Group, een leadgeneratie bureau binnen de automotive sector, Propulsion. MSR was op zoek naar een oplossing die het mogelijk maakt door MSR geprodceerde leads voor Renault bedrijfswagens automatisch te distribueren richting autodealers.

Naast automatische distributie vroeg MSR ook naar de mogelijkheid de leads te blijven volgen na afgifte. Tevens was het belangrijk dat MSR kon ingrijpen op het moment dat de opvolging van een lead uitbleef. Propulsion Lead Distributie Software leverde MSR alles wat ze wensten, plus de mogelijkheid tot Online Dashboarding, wat ze een volledige profilering van alle bij het project betrokken autodealers gaf.

Naast Renault is MSR ook met de Propulsion Lead Distributie Software aan de slag gegaan voor bedrijfswagens van Ford, Peugeot, KIA, Honda en Citroën.

Is Propulsion iets voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op!

DE OPLOSSINGEN VAN PROPULSION

SalesSniper

De verbinding

Bekijk onze oplossing

Afspraakplanner

Efficient plannen

Bekijk onze oplossing

B2B Sales Centre Software

Bekijk onze oplossing

B2B LEAD DISTRIBUTIE

verdeel en volg salesleads

Bekijk onze oplossing

B2B Telesales

Slim bellen

Bekijk onze oplossing

B2B Leadgeneratie

Slimmere B2B Leadgeneratie

Bekijk onze oplossing

Dataverrijking

Aanmaken en verrijken van tagetlijsten

Bekijk onze oplossing

Marketing Automation

van passief naar actieve bezoekers

Bekijk onze oplossing

ANDERE SUCCESVERHALEN

Portfolio_MICROSOFT

TOTAL PACKAGE

Sinds 2013 is Propulsion als partner management service bij Microsoft actief. In deze rol werkt Propulsion als lead engine, kennispartner en contactcentrum van Microsoft.

Portfolio_ORACLE

LEAD GENERATIE

Oracle vroeg van Propulsion twee dingen: het maken van afspraken voor de experts op de productgroep Fusion en het vinden van verbeterstappen voor de eigen route naar een lastige doelmarkt.

ABN-AMRO_Portfolio_760x760

AFSPRAAK PLANNER

Afspraken worden effectief ingepland, dat ze gelijkmatig worden verdeeld onder de verschillende adviseurs. Dankzij onze software heeft ABN altijd een beeld van de vulling van de agenda’s van de adviseurs.

Portfolio_MEERSUC6

EN DE REST

Al 16 jaar zorgen wij met onze diensten en software voor de optimalisatie van de marktbewerkingsprocessen. Lees meer over onze klanten waar we met veel plezier en trots voor hebben mogen werken.

#ATYOURSERVICE

CONTACT

Propulsion ligt op een steenworp afstand van Amsterdam en Schiphol. Gelegen in Hoofddorp met ruim voldoende parkeergelegenheid en naast een heerlijk park. De koffie staat klaar!

Ons Adres:

Hoofdweg 667

2131 BB Hoofddorp

Telefoon: +31(0)88- 203 203 5

info@propulsion.nl